ANNO gemeenten starten isolatieactie

In de periode van 20 januari t/m 31 maart 2018 kunnen particuliere woningeigenaren uit de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel 10% korting krijgen op de toegepaste vierkante meter prijs voor de maatregelen: spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloer-, en bodemisolatie. Deze actie wordt door het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket opgezet in samenwerking met regionale uitvoerende bedrijven die meedoen aan de actie.Waarom een isolatieactie?Het doel van de isolatieactie is om de woningeigenaren te stimuleren hun woning te isoleren. Een goed geïsoleerde woning betekent een energiezuinige en comfortabele woning die zijn marktwaarde behoudt.De ANNO gemeenten vinden het belangrijk hun bewoners van A tot Z verder te helpen bij het energiezuinig maken van de woning. Daarom worden tijdens de isolatieactie vier informatieavonden gehouden voor bewoners die meer willen weten over het isoleren van de woning. Nadat de bewoners gratis en onafhankelijk advies hebben ontvangen van het Duurzaam Bouwloket, kunnen zij gebruik maken...

Lees verder » [post-views]