Bijzondere attracties op Pinksterkermis in Heerenveen

HEERENVEEN – De jaarlijkse Pinksterkermis in Heerenveen kan ook dit jaar weer rekenen op een aantal bijzondere attracties. Zo komt voor de waaghalzen onderons de Top spin naar Heerenveen. In 2017 heeft de exploitant Straub deze machine uit Duitsland gehaald. Een enorm grote attractie met aquafun. Ook nieuw dit jaar is de Spacejam, een zweefmolen waarmee je 40 meter de lucht in gaat. Vanuit deze attractie heb je een prachtig uitzicht over Heerenveen. Ook zal er dit jaar weer een divers programma samengesteld worden door de organisatie. Zo zal er een Mega kindermiddag, straatfestival en zal er evenals vorig jaar weer een prikkelarme kermis zijn. De Pinksterkermis is dit jaar van 16 mei t/m 21 mei. Via de Facebookpagina van de kermis in Heerenveen blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes! Het bericht Bijzondere attracties op Pinksterkermis in Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder » [post-views]