De Ontmoeting: Reimy Boerhof

Waar komen mensen elkaar tegen de komende weken? Vandaag in de rubriek De Ontmoeting Reimy Boerhof-Kuperus die tot en met 13 februari exposeert in bibliotheek van Heerenveen. Wie ben je? “Mijn naam is Reimy Boerhof-Kuperus en ik ben geboren in 1960. In het dagelijks leven ontwerp ik onder meer kleurrijke brei- en haakpatronen in de Engelse taal.” Wanneer begon je met schilderen? “Van jongs af aan hield ik heel erg van tekenen. Mijn moeder stuurde mij daarom, toen ik elf jaar oud was, naar Dirk van der Lindt voor les in schilderen met olieverf. En later naar Rein de Vries. Toch lag daarin niet mijn echte interesse. Het tekenen bleef op de eerste plaats staan.” Van 13 januari tot en met 13 februari exposeer je in de bibliotheek van Heerenveen, hoe ben je daar terechtgekomen? “Mevrouw Ingrid Ganzeboom heeft mij een paar jaar geleden gevraagd te exposeren in de bibliotheek....

Lees verder » [post-views]