Familie Van der Boor zestig jaar getrouwd

Burgemeester Klaas Agricola bracht dinsdagmiddag een bezoek aan familie Van der Boor- Elzinga in De Westereen. Hij bracht de felicitaties over namens de gemeente Dantumadeel. Het echtpaar was dinsdag 23 januari namelijk zestig jaar getrouwd.Derk van der Boor (89) woont samen met zijn vrouw Hilda Elzinga (82). Het echtpaar woont sinds de laatste vijf jaar in de Finkstrjitte, daarvoor woonde de familie vijfenvijftig jaar in de Salomon Levystrjitte. Het bruidspaar kreeg twee kinderen en heeft inmiddels vijf kleinkinderen.Derk werkte bij diverse bedrijven, maar altijd in de confectie. Hilda heeft ook een tijdje in de confectie gewerkt, maar droeg later de zorg voor de kinderen. Namens de gemeente overhandigde de burgemeester een ingelijste kopie van hun trouwacte.Familie Van der Boor zestig jaar getrouwd

Lees verder » [post-views]