Groep 7 en 8 De Tarissing Fries kampioen schooldammen

Op 17 januari 2018 was het FK Schooldammen in Ureterp. De Tarissing is in de categorie groep 7 en 8 kampioen van Fryslân geworden voor voor de Leister Igge uit Opeinde (2e) en de Boarne uit Aldeboarn (3e). Het team bestond uit Lyonne van der Galiën, Marije Bouma, Anne-Renske Pijper en Tobias de Groot. Het 2e team van de Tarissing deed het ook goed en werd 6e. Het team bestaande uit Bjorn Bouma, Martijn Mossel, Robert Elverdink, Lizzy Feitsma (eigenlijk groep 6 maar deel alvast mee bij groep 7) en Ian Oosterkamp heeft zich hiermee ook geplaats voor de halve finales van het NK schooldammen op 21 april 2018. In de categorie groep 5 en 6 deed ook een team mee, alhoewel hier ook een aantal dammers in zaten uit groep 4 en 3. Zij werden hier knap 7e. Gezien de jonge leeftijd van deze dammers zit een toekomstige hoofdprijs...

Lees verder » [post-views]