KV Veenwouden is op jacht naar meer

Op zaterdag 20 januari stond de tweestrijd tussen KV Veenwouden 1 en Spannum 1 op het programma. Beide teams hebben elkaar al eerder ontmoet in de zaalcompetitie en toen trok de thuisploeg aan het kortste eind. De spelers onder leiding van coach Daniël Keizer en het vele aanwezige publiek wilden vandaag na het gelijk spel van vorige week tegen Zunobri 1 opnieuw punten gaan pakken.Na een fanatieke warming up kwam Veenwouden zeer voortvarend uit de startblokken. Al na de eerste aanvalspoging was het raak, en kort daarop stond ook al de 2-0 op het scorebord voor Veenwouden. Waarop Spannum zich revancheerde en gauw de voorsprong pakte met 2-4. Waarna er een periode kwam tot de rust waarin beide ploegen driftig opzoek waren naar de doelpunten en deze ook bij mondjesmaat om de beurt vonden, waarbij Veenwouden iets beter tot score kwam dan Spannum. Wat tot een ruststand van 7-6 in...

Lees verder » [post-views]