Politieke rubriek: “Ik hoop dat de inwoners het gevoel hadden dat ze bij mij een luisterend oor konden vinden”

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komt de Heerenveense Courant met een serie artikelen waarin elke week twee raadsleden van een bepaalde partij aan het woord komen. Het betreft raadsleden die blijven, vertrekken of nieuw zijn. Deze week is Peter Ramautarsing een van de twee raadsleden die aan het woord komen. Peter Ramautarsing is vertrekkend raadslid van D66. Stel jezelf eens voor “Mijn naam is Peter Ramautarsing. De afgelopen jaren heb ik namens D66 in de gemeenteraad gezeten. Omdat ik pas na een klein jaar instroomde, wegens het vertrek van mijn voorganger, maak ik de vier jaar net niet vol. Ik ben bestuurskundige en vind het leuk om op wat voor manier dan ook met de maatschappelijke vraagstukken bezig te zijn. Naast raadslid ben ik docent op de NHL.” Waarom stop je? “Toen ik werd gevraagd om me kandidaat te stellen voor de raad, twijfelde ik. Maar daarover...

Lees verder » [post-views]