Politieke rubriek: “Wanneer ik gekozen word wil ik mij inzetten voor jongeren in Heerenveen”

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komt de Heerenveense Courant met een serie artikelen waarin elke week twee raadsleden van een bepaalde partij aan het woord komen. Het betreft raadsleden die blijven, vertrekken of nieuw zijn. Deze week is Rixt de Jong een van de twee raadsleden die aan het woord komen. Rixt de Jong stelt zich als nieuw raadslid van D66 beschikbaar. Stel jezelf eens voor “Mijn naam is Rixt de Jong en ik ben 21 jaar. Ik ben geboren en woonachtig in Haskerdijken, een klein dorp onder de rook van Heerenveen. Momenteel ben ik druk bezig met het afronden van mijn studie bestuurskunde en overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie in Leeuwarden. Daarnaast ben ik al een aantal jaren jongerenlobbyist voor de Girls Rights Watch van Plan Nederland. Vanuit die rol zet ik mij in voor de positie van meisjes en jonge vrouwen overal ter wereld. Dit...

Lees verder » [post-views]