Prentenboek van het Jaar centraal op BoekStart-inloopochtend

HEERENVEEN- Op vrijdag 2 februari wordt tijdens de BoekStart-inloopochtend in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen aandacht besteed aan het Prentenboek van het Jaar. Dat is Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup. Dit boek staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen, die worden gehouden van 24 januari tot en met 3 februari. De BoekStart-morgen valt dus precies in die Voorleesdagen. Ook de digitale versie van het prentenboek wordt op 2 februari vertoond. (Groot)ouders met baby’s en peuters zijn van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis. Tijdens BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere ouders en wordt er voorgelezen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen. BoekStart is een programma dat het...

Lees verder » [post-views]