Wethouder Hanemaaijer opent deuren MindUp

MindUp, onderdeel van GGZ Friesland, opende op dinsdag 23 januari 2018 haar deuren in Dokkum. Van 14:00 tot 16:00 uur was de feestelijke opening van de nieuwe locatie van MindUp, voorheen gevestigd aan de Oostersingel en nu in een prachtig verbouwd nieuw onderkomen aan de Hogedijken 18-3.MindUp begeleidt mensen met een psychiatrische stoornis of psychosociale problematiek die hen beperkt bij het wonen, werken en meedoen in de samenleving. ,,Onze agogisch geschoolde medewerkers helpen op verschillende locaties in Friesland jaarlijks ruim tweeduizend mensen bij het (her)vinden van eigen mogelijkheden en het benutten van maatschappelijke kansen. Door het combineren van dagbesteding en individuele begeleiding met beschermd of begeleid wonen, zet MindUp deze mensen weer in hun kracht.", aldus de organisatie.Er was een rondleiding door het pand, waarbij de geïnteresseerden konden zien wat dagbesteding inhoudt. Ook was er een korte presentatie over wat MindUp doet en welk cursusaanbod ze biedt. De opening werd verricht door...

Lees verder » [post-views]