Debatavond met Eelke Lok in Jubbega, Akkrum en Heerenveen

HEERENVEEN – Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De uitkomst bepaalt de koers voor de komende jaren in Heerenveen. Om de kiezers goed voor te kunnen bereiden worden in maart drie debatavonden georganiseerd door bibliotheken Heerenveen, gemeente Heerenveen en de maandkrant Groot Heerenveen. Een in Jubbega, een in Akkrum en een lijsttrekkersdebat in bibliotheek Heerenveen. Verkiezingsdebatten De drie debatten staan onder leiding van Eelke Lok en van alle partijen zijn op de avonden – zoveel mogelijk plaatselijke – vertegenwoordigers aanwezig. De partijen gaan met elkaar in debat over allerlei zaken die door publiek en plaatselijke belangen zijn ingebracht en natuurlijk is er ook gelegenheid voor de bezoekers om op deze avonden vragen te stellen. De toegang is gratis. Jubbega Maandag 5 maart in de Kompenije (centrale hal) | 19.30 – 21.30 uur Aanmelden Akkrum Woensdag 14 maart in de Lantearne | 19.30 – 21.30 uur Aanmelden Heerenveen Maandag 19...

Lees verder » [post-views]