FNP wil in college Heerenveen

HEERENVEEN – Na een paar mindere jaren gaat het weer goed met de gemeente Heerenveen. Financieel zijn er in de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet maar volgens de lokake FNP is er op sociaal gebied en in het contact met de burgers  nog veel te verbeteren. “We binne der noch net”, aldus lijsttrekker en fractievoorzitter Ate Eijer.  In de visie van de FNP zal nog veel energie moeten worden gestoken in het verbeteren van diverse aspecten . Volgens de FNP kan dit het beste met de FNP in het college en een FNP wethouder. “De FNP is de grutste lokale partij yn Fryslân en ek yn Hearrenfean wolle we de grutste wurde”. De FNP zet hierbij in op diverse speerpunten, zoals het beter zichtbaar maken van de wijkpolitie, verbeteren van veilige en verlichte fietsroutes,  verbetering van het openbaar vervoer ( bivoorbeeld naar en van Skoatterwâld en het ziekenhuis) , een...

Lees verder » [post-views]