Herstart competitie met mooie derby BCV – SC Veenwouden

Zaterdag begint de voetbalcompetitie weer na een korte winterstop. In de tweede klasse I staat de mooie derby BCV Burgum – SC Veenwouden op het programma. Hopelijk is de veldkwaliteit in Burgum voldoende om de wedstrijd te laten doorgaan. Er kan namelijk nog niet op de nieuwe kunstgrasmat worden gespeeld.SC Veenwouden heeft het rustig aan gedaan in de winterstop. Een deel van de selectie heeft eind december en begin januari deelgenomen aan zaalvoetbaltoernooien. Sinds twee weken is de selectie weer in training ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Dat gaat met vallen en opstaan, want er is nog steeds veel blessureleed binnen de selectie. Hierdoor blijft het ook moeilijk voor het technisch kader om terug te vallen op vastigheden.OefenenDe afgelopen weken is er door SC Veenwouden geoefend tegen ONS Sneek 2 en SC Leovardia. Beide wedstrijden werden verloren, maar dat lijkt wel een beetje gebruikelijk te zijn bij SC Veenwouden....

Lees verder » [post-views]