Jouke Douwe de Vries lijsttrekker S!N

HOLWERD – Jouke Douwe de Vries is unaniem gekozen tot lijsttrekker van de nieuwe partij S!N (Sociaal in Noardeast-Fryslân). De huidig fractievoorzitter van Dongeradeel Sociaal voert de S!N-lijst aan voor de herindelingsverkiezingen van 21 november 2018 in de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. Nummer 2 op de kandidatenlijst van S!N is Sjoerd Keizer, oud-fractievoorzitter van PvdA-Kollumerland. Rebecca Slijver, zittend raadslid voor Dongeradeel Sociaal, staat namens GroenLinks op plek 3. Johan Lammering, SP-lid en huidig commissielid voor Dongeradeel Sociaal, bezet plaats 4. Manon van der Meij-Baron, eigenaar van een kinderopvang in Dokkum, staat op nummer 5. De rest van de kandidatenlijst wordt later dit voorjaar vastgesteld met een brede vertegenwoordiging uit de gehele gemeente Noardeast-Fryslân. S!N hoopt met minimaal vijf zetels in de nieuwe raad te worden gekozen.

Lees verder » [post-views]