Nieuwe winkel en lunchroom Bakker Boonstra aan de Pleinweg

HEERENVEEN – Bakker Boonstra opende donderdagochtend een nieuwe winkel aan de Pleinweg in het centrum van Heerenveen. Roel Boonstra: We zijn deze week naar de Pleinweg verhuisd. We hadden op onze vorige locatie aan de Van Kleffenslaan beperkte ruimte, maar nu zitten we in de ‘vers en specialiteiten-winkelstraat’ van Heerenveen. We gaan in Heerenveen speciale dingen doen. Veel producten die we hier in de winkel hebben liggen worden hier gebakken. Je moet dan denken aan Desembrood, stokbrood en de lunchbroodjes.” De gewone broden en het gebak worden gewoon nog in de bakkerij in De Knipe bereid. “Er is een kleinschalige lunchroom gerealiseerd, met goede koffie en kwaliteitsbroodjes. We gaan er ook workshops houden. De koffie nemen we af bij onze buren De Koffieplantage. Ik vindt dat je zaken zo lokaal mogelijk moet houden. Zo versterk je elkaar. Sluit een trotse Roel Boonstra af. Intussen is het in de winkel een...

Lees verder » [post-views]