Smilde zamelt 184 oude mobieltjes in voor TOF Vakanties

HEERENVEEN – In oktober 2017 organiseerde Hart van Heerenveen het jaarlijkse Meet & Match-event in het Posthuis Theater. Op deze bijeenkomst kwamen bedrijven en non-profit organisaties bijeen  om te proberen iets voor elkaar te kunnen betekenen. Deze middag ging TOF Vakanties, een stichting uit Friesland die vakanties organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking, de match aan met Smilde Foods uit Heerenveen. In 2016 schonk dit bedrijf  al eens 220 banketstaven aan TOF die zij gaven als bedankje voor het goede werk van de vrijwilligers. Nu bood Smilde Foods, in de persoon van Vroukje Bakker, aan om oude mobieltjes in te zamelen onder het personeel. Ieder jaar organiseert Smilde Foods een inzamelactie. Eerder zamelde Smilde al eens kleding, gereedschap en speelgoed in voor het goede doel. Dit keer werd het dus oude mobieltjes .“Wie heeft ze niet nutteloos in de kast liggen?”. Begin januari overhandigde Vroukje  Bakker namens het personeel maar liefst 184...

Lees verder » [post-views]