Stevo Akkerman geeft lezing in Trinitas Heerenveen

HEERENVEEN – Op maandagavond 29 januari 2018 komt Stevo Akkerman om 19.45 uur een lezing geven in Trinitas te Heerenveen. De titel van de lezing is: ‘Grip op alles, maar niet heus’. Stevo Akkerman is auteur, journalist en columnist. In dagblad Trouw verschijnt drie keer per week een column van zijn hand waarin hij eerlijk, kwetsbaar en scherpzinnig verbanden, waarden, humor en ook hypocrisie in onze samenleving en in de gebeurtenissen in de wereld blootlegt. In oktober 2017 ontving hij de J.L. Heldringprijs voor beste columnist. Akkerman schreef o.a. het boek “Donderdagmiddagdochter”, dat met verschillende prijzen werd bekroond. Dit autobiografisch boek gaat o.a. over het verlies van een kind en de rol van het geloof daarin. Akkerman kiest voor een ‘geloof met gaten’ – maar wat als zijn vrouw een andere weg kiest? Onlangs verscheen van Akkerman het boek “Het klopt wel, maar het deugt niet” – de maatschappelijke moraal...

Lees verder » [post-views]