64% van de basisscholen heeft onvoldoende geld voor ideaal schoolplein

HEERENVEEN – Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse scholen aangeeft nauwelijks of onvoldoende financiële middelen te hebben om het schoolplein ideaal in te richten. Vanaf vandaag kunnen basisscholen zich op JantjeBeton.nl/loterij aanmelden om mee te doen aan De Kleine Jantje Beton Loterij. Afgelopen jaar haalden tienduizenden leerlingen van ruim 600 scholen een bedrag van € 800.000,- op, waarvan de helft naar de scholen ging. Dit jaar wordt een nog hogere opbrengst verwacht. De Kleine Jantje Beton Loterij Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder. Om daar iets aan te doen organiseert Jantje Beton de Kleine Jantje Beton Loterij. Ieder jaar gaan honderden scholen (en zo’n 70.000 leerlingen) op pad om lootjes te verkopen voor de Kleine Jantje Beton Loterij. Voor hun eigen school én voor kinderen voor projecten van Jantje Beton. 50% voor school, 50% voor Jantje Beton Van de opbrengst van de lootjes...

Lees verder » [post-views]