Kort politienieuws Leeuwarden

LEEUWARDEN – Voor een 21-jarige inwoner van Heerhugowaard eindigde een avondje stappen in het ziekenhuis. Hij viel omstreeks half vier vannacht van een trap van een cafe aan het Ruiterskwartier. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. De plomp in De politie kreeg melding van een getuige dat een persoon een fiets in de gracht had gegooid op de Nieuwestad. Een 32-jarige inwoner van Oss werd al snel aangetroffen en kreeg een bekeuring voor baldadigheid. Agressieve dronkenlap Een 21-jarige inwoonster van Leeuwarden werd iets na vier uur uit een café gezet op het Ruiterskwartier. De dame sloeg om zich heen en zette dit buiten voort. Naast een lokale horeca-ontzegging kreeg zij een boete voor het verstoren van de openbare orde en openbaar dronkenschap. Afkoelen in de cel Om vier uur werd een 26-jarige Leeuwarder aangehouden voor het verstoren van de openbare orde bij een eetgelegenheid op de Weaze....

Lees verder » [post-views]