Kort politienieuws Leeuwarden

Een 40-jarige Leeuwarder is donderdagavond rond 21 uur via een hoogwerker aangehouden. De politie wilde hem op de Brederostraat in Leeuwarden in de kraag vatten, omdat hij nog een celstraf van 152 dagen open had staan. De Leeuwarder kon echter ontsnappen naar het dak. Dankzij een hoogwerker van de brandweer, kon de politie de man alsnog inrekenen. Aan het einde van de middag werd een eveneens 40-jarige Leeuwarder betreft op het overtreden van een winkeltoegangsverbod. Hij heeft een proces-verbaal gekregen. In de nacht van donderdag op vrijdag, tussen 1 en 3 uur, is in de Cambuurstraat ingebroken. De dieven zijn via de achterdeur in de woning gekomen. De inbrekers hebben twee laptops en een handtas meegenomen. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900 8844.

Lees verder » [post-views]