Officiële opening 1e WeHelpen balie bij Rabobank Heerenveen

HEERENVEEN – WeHelpen nodigt iedereen van harte uit voor de officiële opening van de eerste WeHelpen balie door wethouder Jelle Zoetendal en directievoorzitter van de Rabobank Rients Schuddebeurs. De opening zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 30 januari om 15.00 uur in de bankwinkel van de Rabobank aan Burgemeester Kuperusplein 140 te Heerenveen. Wat is een WeHelpen balie? Bij een WeHelpen balie kan iedereen terecht voor informatie en ondersteuning. Denk hierbij aan hulp bij het aanmaken van een account of het formuleren van een hulpvraag. De vrijwilligers of medewerkers bij een organisaties met een WeHelpen balie, kennen WeHelpen, zijn getraind in het gebruik ervan en weten de toegevoegde waarde voor gebruikers die zij ontmoeten. Inwoners die geen computer hebben of niet digivaardig zijn worden hier geholpen met het aanmaken van een account of er kan namens hen een hulpvraag worden geplaatst. Iedere organisatie vult de balies op verschillende wijze in. Daarnaast helpt...

Lees verder » [post-views]