Circus Adje zoekt jeugdige circusartiesten in de dop

LEEUWARDEN – Circus Adje is op zoek naar jongens en meisjes die willen optreden op het Adje Festival en het Fries Straatfestival. Kinderen uit groep 6, 7 en 8 die het leuk vinden om met elkaar een voorstelling te maken kunnen zaterdag 17 maart van 10.00 tot 16.00 uur meedoen aan een kennismakingsles van de Adje Meesterklas bij Jeugdcircus Saranti in Leeuwarden. Deelname is gratis. Bij de Adje Meesterklas krijgen de kinderen in totaal elf lessen van verschillende professionals uit de podiumkunsten. Hierin worden circus, dans, theater en muziek met elkaar gecombineerd. Tijdens de lessen werken de kinderen toe naar een voorstelling die ze  op 25 en 26 mei op het Adje Festival op Winkelpark de Centrale en het Fries Straatfestival laten zien. Opgeven voor de Adje Meesterklas kan via adje@kunstkade.nl

Lees verder »