Update: Winkeldief verstopt zich op wc en ander kort politienieuws uit Leeuwarden

LEEUWARDEN – Een 43-jarige Leeuwarder heeft zich donderdagmiddag verstopt in een wc nadat de politie hem probeerde aan te houden voor een winkeldiefstal. De man vluchtte vervolgens via het magazijn de winkel uit. Buiten kon hij aangehouden worden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.  De politie heeft inmiddels laten weten dat de verdachte wordt voorgeleid aan de rechter commissaris aangezien de persoon een notoire winkeldief is. Een 53-jarige vrouw is aangehouden voor huisvredebreuk omdat zij donderdagochtend weigerde de nachtopvang aan de Oostergoweg te verlaten. Nog eerder, omstreeks 05.30, kreeg de politie een melding dat een persoon in de Rembrandstraat aan de autodeuren voelde. Er werd een man in een auto aangetroffen. Hij had tevens een tas bij zich met goederen. De 37-jarige verdachte zonder vaste woonplaats is aangehouden. In de tas werden meer mogelijk gestolen voorwerpen aangetroffen. Onderzoek is gaande.    

Lees verder »