Huis van de Maand: Franklinstraat 6 Buitenpost

Franklinstraat 6, 9285 WT Buitenpost        Vraagprijs € 449.500,--Vrijstaand goed onderhouden woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en bedrijfsruimte gelegen op een ruim perceel van 2010 m. Indeling: entree, hal met kelder, toilet met fontein en meterkast, keuken ca. 14m² met een nette keukenopstelling voorzien van o.a. een luxe fornuis met oven van het merk Pelgrim, lichte eetkamer van ca. 24 m² met houtkachel, bijkeuken met cv-opstelling en vaste kasten, sfeervolle woonkamer van ca. 43 m² met open haard. Eerste verdieping: overloop, vier ruime slaapkamers van resp. ca. 11, 12, 14 en 17 m². De slaapkamers aan de voorzijde hebben toegang naar het balkon. Nette badkamer met douchehoek, ligbad en wastafelmeubel.De tuin aan de voorzijde is ingericht met een terras en groot gazon. De achtertuin is grotendeels bestraat, nagenoeg onderhoudsvrij en door het besloten karakter biedt deze tuin u veel privacy. Achter het huis staan de bedrijfsruimten bestaande...

Lees verder »