9e Editie Beurs Berneguod weer een succes

 Zaterdag werd voor de negende keer op rij de tweede hands kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Trije Doarpen in Kollumerzwaag georganiseerd door de dames van Berneguod.Klokslag half 10 gingen de deuren open in de Trije Doarpen voor de 300 belangstellenden voor de één ochtend durende kinderkleding- en speelgoed winkel. Vanuit de wijde omgeving rond Kollumerzwaag kwamen belangstellenden een kijkje nemen.De dames van Berneguod weten wat het inhoudt om een gezin met (kleine) kinderen draaiende te houden. Kinderen groeien razendsnel uit hun kleding en speelgoed is erg duur. Zij weten dan ook dat kinderkleding en speelgoed nog best een ronde mee kan en dat een tweedehandsbeurs als deze een uitkomst is voor vele gezinnen.Samen met de vele vrijwilligers werd de avond voor de beurs de Trije Doarpen omgetoverd tot een geweldige winkel. Er was een jongens- en meisjeskleding afdeling, waar nette kleding netjes op maat ligt gesorteerd.Schoenen en speelgoed staan voor het grijpen,...

Lees verder »