De Stapstien Kampioen Scholenvoetbaltoernooi voor meisjes bij VV Kollum

Woensdagmiddag 11 april organiseerde van uit de Technische commissie van de voetbalvereniging v.v. Kollum het jaarlijkse voetbal toernooi om het kampioenschap voor meisjes van de gemeente Kollumerland c.a. Organisator van dit toernooi was Wilke Koster van v.v. Kollum met vrijwilligers, die slaagden er in om een geweldige middag van te maken. Tevens waren er twee scheidsrechters van het Alfa College uit Groningen.Onder ideale weersomstandigheden en een massaal publiek ging het toernooi om 14.30 uur van start. Ook dit jaar waren er 8 scholen met 10 teams  (Sommige scholen hadden meerdere teams) met totaal een honderdtal meisjes van diverse scholen uit Kollumerland c.a. aanwezig om te strijden voor de titel. Het toernooi is vooral bedoeld om beginnende voetbalsters kennis te laten maken met de momenteel snelst groeiende damessport.Wilke Koster werd gevraagd om het te organiseren  en het belang van de meisjes. Al met al een zeer geslaagd toernooi. Volgend jaar zal er...

Lees verder »