Thialf verlengt overeenkomst WK IJsspeedway tot en met 2022

HEERENVEEN – De Nederlandse organisator van de WK IJsspeedway, de Motor Club Assen, en het ijsstadion Thialf hebben hun overeenkomst al voor de afloop van het huidige contract met drie jaar verlengd. De beide organisaties onderstrepen hiermee de succesvolle samenwerking die in ieder geval nog tot en met het WK van 2022 gegarandeerd is. Nadat vorig jaar dit spectaculaire motorevent verhuisde van Assen naar Heerenveen werd afgelopen weekeinde voor de tweede maal de WK IJsspeedway in Thialf verreden. Volgens organisator Theo Verdegem was het organisatorisch wederom een geslaagd WK. “Het eerste jaar moesten beide organisaties nog even aan elkaar wennen maar dit jaar was het alsof we hier al jaren komen. Niet alleen de organisatie maar ook de internationale motorfederatie (FIM) alsmede de coureurs zijn erg tevreden over de faciliteiten van dit prachtige ijsstadion ”. Ook voor Thialf was de ervaring van vorig jaar belangrijk, ervoer directeur Marc Winters. “We...

Lees verder »