Ste.do.co. kan gat met VIOD VR1 niet dichten

De speelsters van VIOD VR1 en Ste.do.co. VR1 streden afgelopen zaterdag bijzonder fel in Driezum om de felbegeerde vierde plek die waarschijnlijk recht geeft op nacompetitie.Gezien de perikelen bij VIOD is het nog maar de vraag of VIOD van dit recht gebruik wil maken. Het zou wel een bijzondere afsluiting zijn van tien jaar topvrouwenvoetbal in Driezum. Ook Ste.do.co. lijkt nog niet klaar voor de stap naar de hoogste trede op de amateurvoetballadder. Het team van coach Irma de Witte voetbalde iets gemakkelijker, maar had voorin ook weinig in de melk te brokkelen tegen de sterke VIOD-defensie. Na een enerverend gevecht konden beide teams wel leven met de 2-2 eindstand. Hierdoor behoudt VIOD twee punten voorsprong op het elftal uit Hoornaar, met nog een inhaalwedstrijd tegen de bijna-kampioen Jong Heerenveen voor de boeg.Na een kwartier voetballen in de eerste helft nam Ste.do.co. de leiding door een prachtig doelpunt van Birgit...

Lees verder »