Talenten Turn- en Gymsport Dokkum turnen in halve finale wedstrijden

Zondag vond de halve finale plaats in Leek. In deze wedstrijd werd er geturnd voor tickets voor de Nederlandse kampioenschappen en voor de toestelfinales. Voor Turn & Gymsport Dokkum deden Jildou Halma en Delina van der Meulen mee in de categorie Jeugd 3e divisie. In de categorie junior 3e divisie had Doutzen Schilstra zich geplaatst. Het is al een hele overwinning voor de turnsters dat ze geplaatst zijn voor de halve finale. Delina en Jildou starten hun wedstrijd op vloer. Delina heeft mooie series laten zien in haar oefening met een mooie choreografie. Jildou scoorde hoog in de moeilijkheid, onder andere door de vele gymnastische verbindingen. Op sprong heeft Delina een nette half in half uit geturnd met een kleine stap na de landing. Jildou turnde de half in heel uit, een moeilijke sprong. Ook hier was de landing niet heel erg stabiel. Op brug hebben ze beide mooi door geturnd...

Lees verder »