Spetterende acts tijdens scholenplaybackshow

Met de inmiddels traditionele scholenplaybackshow beginnen de Kollumer Katdagen 2018. Op woensdagmiddag 25 april zullen in de feesttent de basisscholen van de nu nog gemeente Kollumerland ca het tegen elkaar opnemen.Bij vrijwel iedere school zijn er voorrondes geweest. Elk jaar weer wordt het publiek verrast door de bedachte acts en de kwaliteit van de uitvoering.   Het publiek, wat in grote getale op deze middag was afgekomen, kon genieten van 16 prachtige optredens. De kinderen uit de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs uit onze gemeente Kollumerlandc.a., streden om de eerste plaats. De jury hadden deze middag de moeilijke taak om de deelnemers te beoordelen. Als je mee doet ben je eigenlijk al een winnaar.  De presentatie was deze middag in handen van Jannie de VriesBij de onderbouw ging de eerste prijs naar Op de Hoogte uit Burum, Tweede prijs De Tarissing uit Oudwoude en de derde prijs was voor de...

Lees verder »