Feansjop verhuist tijdelijk naar centrum Heerenveen

HEERENVEEN – De Feansjop in het Abe Lenstra stadion sluit van maandag 21 mei t/m vrijdag 20 juli haar deuren. De winkel ondergaat in deze periode een grote metamorfose. Vanaf woensdag 30 mei is de Feansjop te bezoeken via een tijdelijke pop-up store aan het Burgemeester Kuperusplein 51 A, naast de Bioscoop in het centrum van Heerenveen. Deze tijdelijke pop-up store, aan het Burgemeester Kuperusplein, is wekelijks geopend volgens onderstaande openingstijden: Maandag en dinsdag Gesloten Woensdag 09.00 – 17.00 uur Donderdag 09.00 – 21.00 uur Vrijdag 09.00 – 17.00 uur Zaterdag 10.00 – 17.00 uur Zondag Gesloten Webshop De webshop is van zaterdag 19 mei t/m dinsdag 29 mei gesloten. Ga naar www.feansjop.nl en scoor je favoriete sc Heerenveen-artikelen! Kaartverkoop  Omdat naast de Feansjop ook de entree van het stadion aan een verbouwing wordt onderworpen, verhuist ook de Supporters Service tijdelijk. Vanaf maandag 28 mei kunnen supporters voor het verlengen van de seizoenkaart en overige vragen terecht bij...

Lees verder »