Jong Ropta Boys verliest van Harkema Opeinde

Een wedstrijd om des keizersbaard voor Ropta Boys tegen Harkema Opeinde. Vorige week heeft Ropta Boys de 2e plaatst in de competitie reeds vastgelegd, waardoor er deze middag alleen voor de eer werd gespeeld. Met de nacompetitie in aantocht heeft de trainer en staf gekozen om spelers rust te geven voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Namelijk op zaterdag 9 juni 2018 is er voor Ropta Boys één kans om zich naar de 3e klasse KNVB te voetballen. Mede daarom werd er gekozen voor de toekomst deze middag.  A-junior Jacob Mooibroek was basisspeler en de bank bestond uit louter alleen A-junioren. Een mooi gebaar om de toekomst van Ropta Boys alvast aan het grote werk te laten ruiken. Alle vier kwamen aan bod in deze wedstrijd en deden het verdienstelijk. Jacob Mooibroek hield zich zelfs de gehele wedstrijd gemakkelijk staande tussen de grote mannen. Voor Harkema Opeinde stond er...

Lees verder »