PRIJSVRAAG: Op welk Noflik Plak is RTV NOF deze week?

Elk weekend is bij Streekomroep RTV NOF het programma de Weekend Nieuwsshow te horen. Van 11-14 uur op zaterdag en zondag komen regionale actualiteiten, evenementen en andere items voorbij. Heeft u een tip? Een leuk onderwerp? Of wilt u zelf eens te gast zijn in het programma? Mail dan de makers via: wns@rtvnof.nl.In het nieuwe seizoen is er een nieuwe rubriek Noflik Plak. Elke week ligt de RTV NOF microfoon op een andere plek in Noordoost Fryslân. Weet jij waar? Laat het ons voor aanstaande zaterdag weten via: prijsvraag@rtvnof.nl en win een leuke verrassing van één van onze sponsoren.Het antwoord van het vorige Noflik Plak: De RTV NOF microfoon was bij Dokkumer Nieuwe Zijlen, bij het beeld van de maan op de Kwelderweg. De winnaar is Jitske Wouda, zij wint een cadeaubon van Formido uit Kollum.PRIJSVRAAG: Op welk Noflik Plak is RTV NOF deze week?

Lees verder »