appeltje en ijsje voor deelnemers avondvierdaagse Heerenveen

HEERENVEEN – De deelnemers van de avondvierdaagse in Heerenveen werden woensdagavond verwent met een ijsje en ook nog eens een appel of banaan. De route ging woensdag grotendeels door Oranjewoud en deels door wijk De Akkers. Bij Scoutinghiem kreeg men een ijsje aangeboden. Voor het oversteken van de loopbrug over de Oranje Nassaulaan stonden medewerkers van Albert Heijn Heerenveen met appels en bananen. Ondanks de plakkerige warmte was de route volgens de wandelaars prima te doen. Donderdagavond is de geestelijke intocht van de avondvierdaagse met diverse muziek en showkorpsen. De start is donderdagavond om 18.45 bij Sportstad Heerenveen. De route loopt deze avond door het centrum van Heerenveen. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht appeltje en ijsje voor deelnemers avondvierdaagse Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »