Druk bezochte plannenkamer Dokkum

Op dinsdagavond 29 mei konden bewoners en ondernemers binnenlopen bij de plannenkamer voor inspiratie en ideeën voor bouwplannen. De plannenkamer hield zitting in de bovenzaal van Grand Café De Waegh (Grote Breedstraat 1) te Dokkum. Ze werden te woord gestaan door de leden van De Plannenkamer.De Plannenkamer bestaat uit een groep van ondernemers, architecten en bewoners uit de binnenstad in samenwerking met de gemeente Dongeradeel. De enthousiaste groep van de plannenkamer is benieuwd en zal na de zomer iedere laatste dinsdag van de maand in de bovenzaal van Grand Café de Waegh klaarzitten om advies te geven! U kunt zo binnenlopen, maar u kunt zich ook vooraf aanmelden via het e-mailadres: plannenkamerdokkum@ddfk.nl.Druk bezochte plannenkamer Dokkum

Lees verder »