IJs en fruit op derde dag van de Avondvierdaagse

HEERENVEEN: Deze week ging in Heerenveen de avond 4 daagse weer van start. Ruim 2000 deelnemers die dit jaar weer vier dagen, dinsdag werd afgelast iv.v.m het slechte weer, een wandeling ‘s avonds gaan maken. Woensdag was weer de derde avond. Deze avond ging via Oranjewoud, De Akkers. Onder-weg kregen de kinderen allemaal een ijsje aangeboden. Albert Heijn deelde appels en bananen uit. Ook vanavond was het weer heerlijk weer om te lopen en de sfeer zat er prima in! Onderweg voor de wandelaars stonden er weer plekken waar kon worden genoten van een heerlijk bekertje drinken. De wandeltocht wordt dit jaar weer georganiseerd door de Heerenveense Wandel Federatie i.s.m Sportstad Heerenveen. ©Foto Flitsnieuws.nl The post IJs en fruit op derde dag van de Avondvierdaagse appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »