Starters avond voor beginnende ondernemers in Noordoost Fryslân

Dinsdagavond 29 mei vanaf 19.00 uur stonden de deuren open in het gemeente huis te Kollum. Netwerk Noordoost organiseerde  een starters avond voor beginnende ondernemers.De zes gemeenten in Noordoost Fryslân die samenwerken binnen het samenwerkingsverband. Om succesvol te kunnen ondernemen, is het natuurlijk belangrijk om goed voorbereid van start te gaan! Het programma begon om 19.30 uur. Wethouder Jelle Boerema hete iedereen welkom. In het eerste deel van deze bijeenkomst worden tips gegeven voor het starten van een bedrijf en het ondernemerschap. Wat komt er allemaal bij kijken en welke ondernemersvaardigheden zijn nodig? Daarna vertellen onlangs gestarte ondernemers hoe zij dit ervaren hebben.StartersmarktVervolgens was er een 'startersmarkt' waarbij verschillende personen en instanties specifieke informatie geven over het starten van een bedrijf. Hierbij zijn o.a. de Belastingdienst, een bank, het UWV en de gemeenten aanwezig. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met...

Lees verder »