VV Heerenveen JO10-2 Kampioen

HEERENVEEN – Eindelijk kon de ontknoping in de competitie plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018. De enige concurrent vv Drachtster Boys JO10-3 kwam afgelopen zaterdag op bezoek om zijn huid duur te verkopen. Na een week van voorbereidingen door het leidersduo Simon en Frans kon om 9.30 uur door de mannen aan de warming-up worden begonnen. Na een scherpe warming-up starten we om 10.00 uur met veel zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Al snel werd de tegenstander onder druk gezet en de keeper getest. Deze bleek de grootste tegenstander te zijn, met enkele knappe reddingen hield hij zijn team in de wedstrijd. Geduldig en met goed combinatievoetbal werd omstreeks de 15e minuut de 1-0 gescoord. Vlak voor de rust volgende de 2-0. Kortom de mannen waren goed op weg. In de tweede helft werd eenzelfde spelbeeld als in de eerste helft op de mat gelegd, de tegenstander moest zich beperken tot...

Lees verder »