Expositieruimte AFSLAG BLV geopend in Heerenveense School

HEERENVEEN – Donderdagmiddag is de nieuwe expositieruimte AFSLAG BLV in de Heerenveense School geopend door wethouder Hans Broekhuizen. AFSLAG BLV is een gezamenlijk initiatief van Museum Belvédère in samenwerking met: stichting De Heerenveense School de gemeente Heerenveen, en Museum Heerenveen. Tijdens Culturele Hoofdstad 2018 zijn er diverse tentoonstellingen van aanstormend talent te zien in de nieuwe expositieruimte. Er zullen dit jaar vier tentoonstellingen gehouden worden bij AFSLAG BLV. De eerste expositie is van de 23-jarige fotografe Laura Hospes. Zij was donderdagmiddag ook aanwezig bij de opening. Foto’s: ©Cor Pot Het bericht Expositieruimte AFSLAG BLV geopend in Heerenveense School verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »