Feestelijke binnenkomst vierdaagse in Kollum

Ook dit jaar werd in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden.Donderdag 31 juli was de grote finale dag met voor alle deelnemers die feestelijk werden binnengehaald op het Maartensplein waar de ouders, pake en beppes de kinderen op stonden te wachten met cadeautjes, bloemen en snoep. Na vier avonden lang lopen werd iedereen beloond met een fraaie medaille.Bij de Pruttelpot werden de wandelaars op een lekker ijsje getrakteerd. Bovendien werden ze enthousiast verwelkomd met muziek van Brassband Wilhelmina. Dit jaar werd het wandelevenement van 5 en 10 km georganiseerd door de Prins Bernhardschool in samenwerking met Plaatselijk Belang Kollum  onder auspiciën van de K.N.B.L.O.Alle basisscholen van Kollum, Oudwoude, en bewoners van Talant deden hier aan mee. Vanavond waren er ruim 400 wandelaars. Aangepaste vierdaagse vanwege de weersverwachting is er 5 km gelopen door iedereen.Feestelijke binnenkomst vierdaagse in Kollum

Lees verder »