Historische rondwandeling door Heerenveen-Midden

HEERENVEEN – Donderdagavond 7 juni organiseert de stichting Werkgroep Oud-Heerenveen in samenwerking met VVV Heerenveen en de Stichting Tijd een historische rondwandeling door Heerenveen-Midden. Een ervaren gids van de Werkgroep leidt de deelnemers door Heerenveen-Midden. Peter Wouda van de Stichting Tijd, leidt daarna de deelnemers door de tuin van Louis Le Roy aan de President Kennedylaan. Hij vertelt u er alles over het ontstaan ervan en de filosofie erachter. Heerenveen-Midden is een wijk die voor een groot deel in de periode van de wederopbouw is aangelegd. Het is een van de oudere woonwijken van Heerenveen. In de loop der jaren zijn en worden er delen van de wijk vernieuwd. Dat is duidelijk te zien aan de bouwputten en andere bouwwerkzaamheden. Via de website http://www.heerenveenmidden.nl kan men zich alvast “inlezen” op de rondleiding. De rondwandeling wordt geleid door een ervaren gids van de Werkgroep, die veel informatie over de historie van...

Lees verder »