Tijdelijke Feansjop geopend door Heero en Jan Olde Riekerink

HEERENVEEN – Woensdag is de tijdelijke Feansjop van Sc Heerenveen aan het Burgemeester Kuperusplein geopend door mascotte Heero en trainer Jan Olde Riekerink. De Feansjop in het Abe Lenstra stadion is van maandag 21 mei t/m vrijdag 20 juli gesloten. . De winkel ondergaat in deze periode een grote metamorfose. Vanaf woensdag 30 mei is de Feansjop te bezoeken via een tijdelijke pop-up store aan het Burgemeester Kuperusplein 51 A, naast de Bioscoop in het centrum van Heerenveen. Deze tijdelijke pop-up store, aan het Burgemeester Kuperusplein, is wekelijks geopend volgens onderstaande openingstijden: Maandag en dinsdag Gesloten Woensdag 09.00 – 17.00 uur Donderdag 09.00 – 21.00 uur Vrijdag 09.00 – 17.00 uur Zaterdag 10.00 – 17.00 uur Zondag Gesloten Webshop De webshop is van zaterdag 19 mei t/m dinsdag 29 mei gesloten. Ga naar www.feansjop.nl en scoor je favoriete sc Heerenveen-artikelen! Kaartverkoop  Omdat naast de Feansjop ook de entree van het stadion aan een verbouwing wordt onderworpen, verhuist ook...

Lees verder »