Grote wateroverlast door wolkbreuk in Heerenveen

HEERENVEEN – Een wolkbreuk heeft donderdagmiddag voor grootschalige wateroverlast gezorgd in Heerenveen. Meerdere straten kwamen blank te staan doordat het riool de grote hoeveelheid water niet meer aan kon. Op verschillende plekken zijn kelders onder gelopen. In het centrum van Heerenveen hebben diverse winkels waterschade doordat water vanaf daken de winkels in liep. De brandweer, gemeente en schoonmaakbedrijven zijn momenteel druk om de overlast te verhelpen. Dit gaat nog wel even duren. De Koornbeursweg is afgesloten voor verkeer. Hier staat de tunnel onder water. Naast overlast  en schade zorgt de enorme hoeveelheid water in de straten ook voor de nodige pret bij de jeugd. Foto’s zijn welkom. Mailen kan naar redactie@grootheerenveen.nl Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Onderstaande foto’s zijn ingezonden uit wijk De Greiden   Het bericht Grote wateroverlast door wolkbreuk in Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »