Zondag 3 juni WijnSpijs Wandeling Heerenveen

HEERENVEEN – Proef de lekkerste wijnspijs-combinaties tijdens de leukste culinaire wandeling van Nederland: de WijnSpijs Wandeling. Na het succes van vorig jaar hebben we weer de leukste en beste restaurants in het centrum van Heerenveen gevonden, die allemaal voor je klaar staan tijdens de WijnSpijs Wandeling. WijnSpijswandeling Op zondagmiddag 3 juni 2018 staan de leukste restaurants van Heerenveen te trappelen om hun deuren voor je te openen. Jij wandelt vanaf 12:00 ’s middags langs elk restaurant. Overal staat een waanzinnige wijnspijs combinatie voor je klaar. Op? Dan wandel je op eigen gelegenheid (en hopelijk met een zonnetje) door naar restaurant nummer 2… Zo ga je door totdat je de volgende 6 restaurants van je bucketlist kan afstrepen. Restaurants  Frisone Pazzo Nick Twickler neemt je mee op een culinaire reis naar het gastronomische Italië. Hopen op een zonnetje, want de mediterrane ambiance op het terras is om verliefd op te worden.  Hét...

Lees verder »