VIDEO: Honderden bezoekers bij Open Dag RTV NOF

De Open Dag van Streekomroep RTV NOF is zaterdag een groot succes geworden. Over de gehele dag kwamen enkele honderden belangstellenden een bezoekje brengen aan de studio en vrijwilligers in De Westereen. Daar kreeg jong en oud een kijkje in de keuken op het gebied van radio, televisie en online-media. 'Meer dan tevreden, wat een opkomst', zei Lammert Brouwer na afloop namens de werkgroep die de dag organiseerde. De Open Dag ging van start toen Willem Kooistra en Bauke Schaafsma (bekend van het tv-programma Foarút oer de As mei de Handel) een deur vol met ballonnen doorprikte. Zij kregen vervolgens een rondleiding langs de studio, redactie en het technische hart van RTV NOF.'Een omroep als RTV NOF kan helpen in de promotie van dit gebied, zo kunnen we bijvoorbeeld Dantumadiel nog beter op de kaart zetten', vertelde burgemeester Klaas Agricola in de uitzending van de Weekend Nieuwsshow. De burgervader had lof over de...

Lees verder »