Moeizame winst SC Veenwouden op Willemsoord: 4-2

SC Veenwouden is er ten koste van Willemsoord in geslaagd de tweede ronde van de nacompetitie te halen. Zaterdag a.s. ontvangt SCV Leovardia dat wist te winnen van de Walde. SCV was de betere ploeg maar verzuimde de kansen te benutten waardoor het uiteindelijk pas in de verlenging de beslissing wist te forceren.De thuisclub trok in het eerste half uur ten aanval maar een zestal doelpogingen leverden geen resultaat op. Na een half uur namen de gasten geheel tegen de verhouding in verrassend de leiding toen Renco Horstman door de defensie soleerde. Zijn schot werd in eerste instantie gestopt door doelman Coenraad van der Mark maar in de rebound schoot Jordi Kouwenhoven raak:0-1 Twee minuten later was de stand alweer in evenwicht toen een corner van Rinse Procee leidde tot een scrimmage voor de goal waarna Wigle Westerlaan van dichtbij wist te scoren:1-1 SCV verzuimde daarna via Liekele Paulusma (2x)...

Lees verder »