Ook zondag weer honderden deelnemers bij Survivalrun De Knipe

DE KNIPE – Onder ideale weersomstandigheden gingen zondag opnieuw honderden deelnemers aan de survivalrun in De Knipe van start. Naast de profs gingen tientallen groepen recreanten van start in verschillende afstanden. Ook de brandweer van Heerenveen was zondag vertegenwoordigd met een team van zes man. Zij deden de run van twaalf kilometer. Voor de deelnemers bleek het een pittige run met een aantal nieuw toegevoegde hindernissen. Bij de diverse hindernissen zorgde de organisatie voor een goede uitleg en genoeg drinken en fruit. GrootHeerenveen fotograaf Dennis Stoelwinder ging op de fiets langs het parcours van twaalf kilometer. Onderweg maakte hij een flinke fotoreportage van voornamelijk de recreanten. Maandag volgt een verslag met foto’s van het NK. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Ook zondag weer honderden deelnemers bij Survivalrun De Knipe verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »