Succesvol toernooi voor VV Anjum O17-1

Het enige wat VV Anjum JO17-1 hoefde te doen was te winnen van hekkensluiter SC Stiens JO17-2. Dit was alleen beter gezegd dan gedaan want Stiens gaf zich niet zomaar gewonnen.Sterker nog, Anjum stond slordig te spelen en liet veel kansen liggen. Dit resulteerde zelfs in een achterstand van 0-1. Na dit terug te brengen tot een 1-1 stand nam Stiens opnieuw het heft in handen en scoorde 1-2. Kort voor rust wist Anjum de stand terug te brengen naar 2-2 en met een gelijkspel gingen beide teams de rust in.In de rust hebben leiders Klaas Zijlstra en Theo Schregardus de jongens duidelijk aangegeven dat ze met deze instelling geen kampioen gaan worden en schijnbaar met resultaat!De 2e helft werd aanzienlijk beter gespeeld waardoor de stand al gauw op 3-2 kwam. Het bleef nog lange tijd 3-2 en Stiens bleef goed spelen. Uiteindelijk moest Stiens toch het onderspit delven en...

Lees verder »