UPDATE: File A 6 Lemmer-Joure (Storing Scharsterrijn brug)

SINT NICOLAASGA: De brug op de  A 6 Bij Scharsterrijn gaat niet meer dicht. De oorzaak is nog onbekend. Momenteel staat er een file tot aan Lemmer. Ongeveer 5 kilometer. De politie roept automobilisten rustig af te wachten. Ga niet keren op de weg en en dan spookrijden, dit levert gevaarlijke situaties op. Het is niet bekend hoe lang de stremming gaat duren. Er kwamen ook meldingen van twee ongevallen op de A 6 Joure-Emmeloord. Bij een eerste ongeval kwam een voertuig in des loot tot stilstand. In de file voor de Scharsterrijnbrug een kop staart aanarijding. Op de A 6 tussen Joure en Oosterzee een aanrijding met diverse voertuigen. De weg is daar versperde met materialen. UPDATE 15.20 uur: Het brugdeel is weer naar beneden. Verkeer voor de brug heeft inmiddels de brug gepasseerd. Er is nog wel een omleiding. Er zal eerst proef worden gedraaid. The post UPDATE: File...

Lees verder »