VV Ternaard overtuigend naar winst tegen GRC Groningen

Voor vv Ternaard begon afgelopen zaterdag de nacompetitie thuis tegen GRC Groningen. Ternaard had zich al vroeg in het seizoen verzekerd van nacompetitievoetbal door de eerste periode naar zich toe te trekken. Tegenstander GRC Groningen had dit ook gedaan en was ook nog de beste in de tweede periode. Beide clubs kwamen elkaar nog niet eerder tegen in competitie verband en waren dus onbekenden van elkaar. Na 90 minuten spelen werd het 5-0 voor Ternaard en maf zaterdag afreizen naar Meppel voor de tweede nacompetitiewedstrijd.Het eerste kwartier was dan ook vooral aftasten. Ternaard had wel direct een klein overwicht maar tot echte grote kansen leidde dit niet. GRC Groningen had misschien wel de grootste kans toen er vanaf rechts een voorzet kwam, welke over Teake Jan Keegstra ging en belande bij de linksvoor. Deze dacht de bal direct op de pantoffel in de verste hoek te schieten maar raakte tot...

Lees verder »